İnandık, birlikte başaracağız”

 İnandık, birlikte başaracağız”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk, 7 Haziran'da yapılacak seçimler öncesinde çalışma temposunu artırdı. Öztürk, hafta sonu seri ziyaretlerde ve toplantılarda bulunarak her kesime MHP'yi anlatmaya

KIRIKKALE’Yİ ADIM ADIM GEZİYOR

Hafta sonu Ankara’da ve Kırıkkale’de yapılan toplantılara katılan ve kendisi de bir dizi ziyaretlerde bulunan MHP MYK Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk, her gittiği yerde 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı ve MHP’yi anlatmaya çalıştı. Ankara’da Kırıkkaleliler Derneği tarafından düzenlenen programa katılan Öztürk, “Ankara`da Kırıkkaleli hemşerilerimizi yalnız bırakmadık. Hep yanlarındayız. Hep yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. Öztürk, Etimesgut’ta düzenlenen programa Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ile birlikte katıldı.

MYK VE SENDİKA TOPLANTISI

MHP MYK Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Halil Öztürk, Ankara’da Türk Yerel Hizmet Sendikası Kırıkkale Şube yönetimi ve işyeri temsilcilerinin katıldığı toplantıya da iştirak etti. Toplantı konusunda açıklamada bulunan Öztürk, “Türk Yerel Hizmet Sendikası Kırıkkale Şube yönetimini yalnız bırakmamak için Kızılcahamam Patalya Otelde toplantı arasında kendilerini ziyaret ettik ve sorunlarını dinledik. Çözüm önerilerimizi sıralayarak MHP iktidarına olan ihtiyacı dile getirdik” dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığında gerçekleştirilen MYK toplantısına da katılan Öztürk, toplantıya katılan diğer isimlerle birlikte görüşmelerde bulundu. Toplantıda ise seçim stratejisinin ele alındığı öğrenildi.

KADINLAR GÜNÜ VURGUSU

Kırıkkale’de de bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştiren, toplantılara katılan Öztürk, Kırıkkale Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği`ni ziyaret edip 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü karanfil takdim ederek kutladı. Öztürk’ün ziyareti kadınları memnun ederken, nazik ziyaretine teşekkür edildi. Öztürk, ziyaret konusunda açıklamada bulunarak, “Kadınlarımız toplumumuzun yapı taşlarıdır. Sizleri bu özel ve güzel gün dolayısıyla kutluyor ve tebrik ediyoruz” dedi. MHP MYK Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Öztürk, Sulakyurt ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sulakyurt Belediyesi tarafından düzenlenen programa da katıldı. Programda bir konuşma yapan Öztürk, burada da kadınların önemini anlattı. Öztürk, “Sulakyurt İlçemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldık. MHP`ye hep destek tam destek sözü verdiler. Teşekkürler ablalarım, annelerim, kardeşlerim” dedi.

ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ

Şehirde esnafları ve vatandaşları da ziyaret eden Öztürk’e ilgi bir hayli yüksek oldu. MHP MYK Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Öztürk, ziyaretleri konusunda, “Kırıkkale`de güzel, samimi ortamlarda bulunduk. Esnaflarımız ve vatandaşlarımızla sohbetler etti. Sohbetlerimizin tümünde MHP’ye duyulan ihtiyaç ve MHP`nin önlemez yükselişi vardı. Esnaf hemşerilerimiz çok ama çok sıkıntılı. MHP`nin iktidarı ile seçim beyannamesindeki vaatleri esnafı rahatlatacak ve arzu ettikleri düzeye yeniden geleceklerdir. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız umut olarak MHP’yi dört gözle beklemektedirler” diye konuştu.

İNANDIK BAŞARACAĞIZ

MHP MYK Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Öztürk ayrıca, MHP’li adayların katıldığı toplantıya iştirak etti ve şehirde gerçekleştirilen yürüyüşe katıldı. Gezileri, katıldığı programlar ve ziyaretleri konusunda genel bir açıklamada bulunan Öztürk, “Kırıkkale gezilerimiz çok verimli geçiyor, inşallah İktidarımıza 90 gün kaldı. Kırıkkale`de güzel, samimi ortamlarda bulunduk. Sohbetlerimizin tümünde MHP’ye duyulan ihtiyaç ve MHP`nin önlemez yükselişi vardı. Kırıkkale bu anlamda umut dolu. İktidar olacağız, umudunuzu yitirmeyin. İnandık, başaracağız. İnşallah birlikte başaracağız” diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız